Vols vendre o comprar productes de proximitat online?

L' eCommmerce via WhatsApp que connecta clients i productors locals de Catalunya

Oidà, comencem!

Què és Oidà?

L' eCommerce de missatgeria instantània.
A l’abast de tothom.

Oidà és l'ocasió per rebel·lar-se contra les grans corporacions alimentàries, les grans cadenes de supermercats i les multinacionals de les grans distribuïdores. Des de fa massa temps, les grans corporacions en el sector alimentari han perseguit únicament el benefici econòmic, devastant el valor dels petits i autèntics productors locals i provocant que gran part de la població s'acabi abastint de productes i aliments estandaritzats, molt plastificats i massa allunyats del comerç proper i de qualitat.

Però Oidà neix amb la idea de posar un granet de sorra per tal de canviar això. Amb aquesta plataforma, cada productor local o petit comerç tindrà a la seva disposició la tecnologia necessària per poder competir contra els gegants de l’alimentació, o si més no, oferir una alternativa al ciutadà que minimitzi l'impacte de les grans corporacions.

Únicament caldrà disposar de WhatsApp.

Oidà és un gran espai virtual on podràs trobar productors locals i petits comerços d'arreu de Catalunya dins el sector alimentari. Cada productor disposa, a tots els efectes, d’un eCommerce, però no entès en el sentit tradicional del terme.

A Oidà, la llista dels productes que es vol comprar s’envia directament al xat de WhatsApp del propi productor local, després d’això, la reserva i les possibles qüestions relatives a la confirmació o modificació de la comanda seran ateses directament a la finestra de diàleg del xat entre el productor i el client.

Això significa que qualsevol persona, gràcies a Oidà, pot beneficiar-se dels mateixos avantatges d’una tecnologia d’ eCommerce, sense haver-ne de construir cap.
Únicament serà necessari disposar de WhatsApp.

Per a qui és Oidà?

Aquesta plataforma va dirigida en primer lloc al ciutadà, dins del territori català, que busca un tipus de producte menys estandaritzat i desitja allunyar-se del producte que ofereixen les grans multinacionals dins el sector alimentari. Dirigit a tot aquell que busca un producte de qualitat, de proximitat i més autèntic.

Per aquest motiu, Oidà acull a tots els productors i revenedors locals que des de sempre lluiten per oferir als seus clients la millor qualitat en els productes de la terra.

Per què Oidà?

Oidà neix des de la insatisfacció per les injustícies d'aquest sistema que només beneficia les grans corporacions, especialment dins el sector alimentari, i que agreuja el petit comerç de Catalunya. Com a catalans i acceleracionistes, hem decidit posar la tecnologia al servei dels qui, amb molt d'esforç, han treballat sempre per defensar la identitat del nostre territori i del petit comerç.

No ho podem negar: Oidà és un projecte social i per aquest motiu és i serà sempre gratuït. L’hem creat perquè creiem que l’única manera que el nostre territori té per defensar-se és un bon contraatac.

Per aquestes raons, la nostra esperança és que la plataforma pugui agrupar el màxim de productors i consumidors del territori català. Si ens unim, si anem junts, podem aconseguir transformar la nostra manera de comprar i de proveir-nos dels aliments i esperar que la nostra tradició alimentària i la identitat dels productes de la terra arreu de Catalunya ressorgeixi de nou.

Parlen de nosaltres