Make your donation now

Una crida de qui està treballant per la Proximitat

Anirem al gra: et demanem que impulsis la proximitat.

Oidà és un projecte que depèn de les aportacions privades per mantenir-se en peu i prosperar. Si tothom que llegeix i compra a través del web donés una mica, podríem mantenir oidà prosperant i creixent durant els propers anys. El preu d'un tallat és tot el que demanem.

Quan vam fer oidà un projecte gratuït, la gent ens va dir que era una bogeria. Però si oidà fos un intermediari, només contribuiríem a la retòrica d'aixafar els productors i augmentar els costos als ciutadans. En canvi, oidà vol ser un idea per empoderar els ciutadans i per això hem triat que fos un facilitador.

Oidà es un lloc per la compravenda entre ciutadans i petits productors, elaboradors i establiments més pròxims i de confiança. El cor i l'ànima d'oidà són els pobles i barris que treballen per oferir-vos productes de proximitat i de qualitat.

Si oidà, amb la seva llista dels dimecres, la botiga online, i els continguts d' elblog.cat són útils per tu, considera enviar una petita propina de 2€ €5, €20, €50 o qualsevol altra quantitat que puguis, per tal d'impulsar el projecte i la proximitat.

Gràcies

On va la teva propina?

Treballadors i col.laboradors: en aquest projecte hi treballen 2 persones amb contracte fix i una sèrie de col·laboradors externs que organitzen i donen la seva creativitat per la llista dels dimecres, ajudar els productors a digitalitzar-se i a crear continguts d'interès a elblog.cat.

Tecnologia: Servidors, manteniment, desenvolupament de noves funcions. Oidà necessita una infraestructura i té unes despeses fixes.

Acció Social: estem preparant accions socials per la integració social i laboral de persones amb risc d' exclusió social.

Logística: connectem els agents de la logística local i dels països catalans amb software i comunicació totalment gratuïta.