El calamar en salsa americana ecològic procedeix de caladors especialment seleccionats, i es processa el mateix dia de la seva pesca, per conservar les propietats organolèptiques al màxim.
Ingredients: calamar, tomàquet, oli d?oliva verge extra, ceba, espècies, vinagre de sidra, sal.
Productor: Cabo de Peñas. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-022-GA. El calamar en salsa americana ecològic procedeix de caladors especialment seleccionats, i es processa el mateix dia de la seva pesca, per conservar les propietats organolèptiques al màxim.
Ingredients: calamar, tomàquet, oli d?oliva verge extra, ceba, espècies, vinagre de sidra, sal.
Productor: Cabo de Peñas. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-022-GA. 1,89 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria
Calamar del Mediterrani, molt tendre i saborós. El procés final d'aquest produce està subjecte a petites fluctuations de preu i una mínima variació un cop pesat. Recorda que el pes es sobre el producto abans de de preparar-lo i només se't cobrará l'import final.5,90€/200g523 KmPeix i Marisc Jordi Barcelona