Elaborat a les costes de l?Ordal per Albet i Noya, pioner en la producció de viticultura ecològica. Varietats Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Vinificació: fermentació de 26 dies a 15ºC, 2ª fermentació de 35 dies a 16ºC, clarificació a la mateixa ampolla, envelliment en rima >12 mesos. 12% alcohol en volum. Servir a 6ºC.
Productor: Albet i Noya. Certificat d?agricultura ecològica CCPAE. Elaborat a les costes de l?Ordal per Albet i Noya, pioner en la producció de viticultura ecològica. Varietats Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Vinificació: fermentació de 26 dies a 15ºC, 2ª fermentació de 35 dies a 16ºC, clarificació a la mateixa ampolla, envelliment en rima >12 mesos. 12% alcohol en volum. Servir a 6ºC.
Productor: Albet i Noya. Certificat d?agricultura ecològica CCPAE. 10,15 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
Cava Brut Nature
Elaborat a les costes de l?Ordal per Albet i Noya, pioner en la producció de viticultura ecològica. Varietats Chardonnay, Xarel·lo i Parellada. Vinificació: fermentació de 26 dies a 15ºC, 2ª fermentació de 35 dies a 16ºC, clarificació a la mateixa ampolla, envelliment en rima 30 mesos. 12% alcohol en volum. Servir a 6ºC.
Productor: Albet i Noya. Certificat d?agricultura ecològica CCPAE. Elaborat a les costes de l?Ordal per Albet i Noya, pioner en la producció de viticultura ecològica. Varietats Chardonnay, Xarel·lo i Parellada. Vinificació: fermentació de 26 dies a 15ºC, 2ª fermentació de 35 dies a 16ºC, clarificació a la mateixa ampolla, envelliment en rima 30 mesos. 12% alcohol en volum. Servir a 6ºC.
Productor: Albet i Noya. Certificat d?agricultura ecològica CCPAE. 15,15 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria