

ELABORADOR
EMBOTITS CAN PEDRET
Carrer del Mestre Quer, 6 08580 Sant Quirze de Besora (Barcelona)

Bull
q.tà:

Cap de senglar
q.tà:

Catalana
q.tà:

Pernil en dolç
q.tà:

Pernil pit de gall dindi
q.tà:

Botifarra
q.tà:

Bacon semicuit
q.tà:

Mortadel·la
q.tà:

Panxeta amb pebre
q.tà:

Cap de llom
q.tà:

Fuet
q.tà:

Secallona
q.tà:

Llonganissa
q.tà:

Culara
q.tà:

Xoriço
q.tà:

Baiona amb pebre
q.tà:

Llom curat
q.tà:

Bacon fumat
q.tà:

Pernil país
q.tà:

Pernil Ibèric
q.tà:

Pernil d'ànec
q.tà:

Sobrassada
q.tà:

Xoriço fresc
q.tà:

Xistorra
q.tà:

Xai sencer
q.tà:

Xai barrejat
q.tà:

Costelles i mitjanes de xai
q.tà:

Cuixa de xai
q.tà:

Espatlla de xai
q.tà:

Coll de xai
q.tà:

Cervells de xai
q.tà:

Pollastre Sencer
q.tà:

Cuixa de pollastre
q.tà:

Pit sencer de pollastre
q.tà:

Pit filatejat de pollastre
q.tà:

Jambonots
q.tà:

Ales de pollastre
q.tà:

Salsitxa de pollastre
q.tà:

Hamburguesa normal de pollastre
q.tà:

Hamburguesa de pollastre amb ceba
q.tà:

1/2 cabrit
q.tà:

1/4 cabrit
q.tà:

Espatlla de conill
q.tà:

Cuixa de conill
q.tà:

Llom de porc
q.tà:

Costella de porc
q.tà:

Carn magra de porc
q.tà:

Cansalada Virada de porc
q.tà:

Galtes de porc
q.tà:

Peus de porc
q.tà:

Peus cuits de porc
q.tà:

Botifarra
q.tà:

Salsitxes de porc
q.tà:

Hamburguesa de porc
q.tà:

Carpons de porc
q.tà:

Llonçat de porc
q.tà:

Llaminera de porc
q.tà:

Cansalada Grassa
q.tà:

Carn picada de porc
q.tà:

Morro i orella de porc
q.tà:

Espinada de porc
q.tà:

Espatlla de vedella
q.tà:

Cuixa de vedella
q.tà:

Tall que es pela
q.tà:

Escalopa de vedella
q.tà:

Osobuco de vedella
q.tà:

Xurrasco
q.tà:

Entrecot
q.tà:

Filet de vedella
q.tà:

Cap i pota
q.tà:

Carn picada de vedella
q.tà:

Trinxat
q.tà:

Canelons
q.tà:

Mandonguilles
q.tà:

Amanida de cranc
q.tà:

Filet pollastre arrebossat amb pernil i formatge
q.tà:

Filet de pollastre arrebossat
q.tà:

Llom arrebossat
q.tà:

Llom arrebossat amb pernil i formatge
q.tà:

Croquetes de pernil i pollastre
q.tà:

Fideuà
q.tà:

Mandonguilles amb sèpia
q.tà:

Flam de mató
q.tà:

Flam de muntanya
q.tà:

Flam d'aranyons
q.tà:

Flam d'ou
q.tà:

Iogurts naturals
q.tà:

Formatge curat
q.tà:

Formatge de cabra
q.tà:

Formatge fresc
q.tà:

Bull
q.tà:

Cap de senglar
q.tà:

Catalana
q.tà:

Pernil en dolç
q.tà:

Pernil pit de gall dindi
q.tà:

Botifarra
q.tà:

Bacon semicuit
q.tà:

Mortadel·la
q.tà:

Panxeta amb pebre
q.tà:

Cap de llom
q.tà:

Fuet
q.tà:

Secallona
q.tà:

Llonganissa
q.tà:

Culara
q.tà:

Xoriço
q.tà:

Baiona amb pebre
q.tà:

Llom curat
q.tà:

Bacon fumat
q.tà:

Pernil país
q.tà:

Pernil Ibèric
q.tà:

Pernil d'ànec
q.tà:

Sobrassada
q.tà:

Xoriço fresc
q.tà:

Xistorra
q.tà:

Xai sencer
q.tà:

Xai barrejat
q.tà:

Costelles i mitjanes de xai
q.tà:

Cuixa de xai
q.tà:

Espatlla de xai
q.tà:

Coll de xai
q.tà:

Cervells de xai
q.tà:

Pollastre Sencer
q.tà:

Cuixa de pollastre
q.tà:

Pit sencer de pollastre
q.tà:

Pit filatejat de pollastre
q.tà:

Jambonots
q.tà:

Ales de pollastre
q.tà:

Salsitxa de pollastre
q.tà:

Hamburguesa normal de pollastre
q.tà:

Hamburguesa de pollastre amb ceba
q.tà:

1/2 cabrit
q.tà:

1/4 cabrit
q.tà:

Espatlla de conill
q.tà:

Cuixa de conill
q.tà:

Llom de porc
q.tà:

Costella de porc
q.tà:

Carn magra de porc
q.tà:

Cansalada Virada de porc
q.tà:

Galtes de porc
q.tà:

Peus de porc
q.tà:

Peus cuits de porc
q.tà:

Botifarra
q.tà:

Salsitxes de porc
q.tà:

Hamburguesa de porc
q.tà:

Carpons de porc
q.tà:

Llonçat de porc
q.tà:

Llaminera de porc
q.tà:

Cansalada Grassa
q.tà:

Carn picada de porc
q.tà:

Morro i orella de porc
q.tà:

Espinada de porc
q.tà:

Espatlla de vedella
q.tà:

Cuixa de vedella
q.tà:

Tall que es pela
q.tà:

Escalopa de vedella
q.tà:

Osobuco de vedella
q.tà:

Xurrasco
q.tà:

Entrecot
q.tà:

Filet de vedella
q.tà:

Cap i pota
q.tà:

Carn picada de vedella
q.tà:

Trinxat
q.tà:

Canelons
q.tà:

Mandonguilles
q.tà:

Amanida de cranc
q.tà:

Filet pollastre arrebossat amb pernil i formatge
q.tà:

Filet de pollastre arrebossat
q.tà:

Llom arrebossat
q.tà:

Llom arrebossat amb pernil i formatge
q.tà:

Croquetes de pernil i pollastre
q.tà:

Fideuà
q.tà:

Mandonguilles amb sèpia
q.tà:

Flam de mató
q.tà:

Flam de muntanya
q.tà:

Flam d'aranyons
q.tà:

Flam d'ou
q.tà:

Iogurts naturals
q.tà:

Formatge curat
q.tà:

Formatge de cabra
q.tà:

Formatge fresc
q.tà:
Carrer del Mestre Quer, 6 08580 Sant Quirze de Besora (Barcelona)
SOM UNA EMPRESA FAMILIAR QUE ENS DEDIQUEM A LA ELABORACIO D'EMBOTITS DE TIPUS TRADICIONAL CATALA
Dilluns | 08:00 - 13:30 17:00 - 20:00 |
Dimarts | 08:00 - 13:30 17:00 - 20:00 |
Dimecres | 08:00 - 13:30 17:00 - 20:00 |
Dijous | 08:00 - 13:30 17:00 - 20:00 |
Divendres | 08:00 - 13:30 17:00 - 20:00 |
Dissabte | 08:00 - 13:30 |
Diumenge | Tancat |
Us presentem un primer esbós de les estadístiques.. sabem que no s'entén una rave sense gràfics ni dibuixos, però a poc a poc ho farem tot!
Consciencia digital, que passa en la teva pagina oidà o en la teva web?
Selecciona manualment una adreça o utilitza el GPS del teu dispositiu.