ELABORADOR
EMBOTITS CAN PEDRET
Carrer del Mestre Quer, 6 08580 Sant Quirze de Besora (Barcelona)
Bull
q.tà:
Cap de senglar
q.tà:
Catalana
q.tà:
Pernil en dolç
q.tà:
Pernil pit de gall dindi
q.tà:
Botifarra
q.tà:
Bacon semicuit
q.tà:
Mortadel·la
q.tà:
Panxeta amb pebre
q.tà:
Cap de llom
q.tà:
Fuet
q.tà:
Secallona
q.tà:
Llonganissa
q.tà:
Culara
q.tà:
Xoriço
q.tà:
Baiona amb pebre
q.tà:
Llom curat
q.tà:
Bacon fumat
q.tà:
Pernil país
q.tà:
Pernil Ibèric
q.tà:
Pernil d'ànec
q.tà:
Sobrassada
q.tà:
Xoriço fresc
q.tà:
Xistorra
q.tà:
Xai sencer
q.tà:
Xai barrejat
q.tà:
Costelles i mitjanes de xai
q.tà:
Cuixa de xai
q.tà:
Espatlla de xai
q.tà:
Coll de xai
q.tà:
Cervells de xai
q.tà:
Pollastre Sencer
q.tà:
Cuixa de pollastre
q.tà:
Pit sencer de pollastre
q.tà:
Pit filatejat de pollastre
q.tà:
Jambonots
q.tà:
Ales de pollastre
q.tà:
Salsitxa de pollastre
q.tà:
Hamburguesa normal de pollastre
q.tà:
Hamburguesa de pollastre amb ceba
q.tà:
1/2 cabrit
q.tà:
1/4 cabrit
q.tà:
Espatlla de conill
q.tà:
Cuixa de conill
q.tà:
Llom de porc
q.tà:
Costella de porc
q.tà:
Carn magra de porc
q.tà:
Cansalada Virada de porc
q.tà:
Galtes de porc
q.tà:
Peus de porc
q.tà:
Peus cuits de porc
q.tà:
Botifarra
q.tà:
Salsitxes de porc
q.tà:
Hamburguesa de porc
q.tà:
Carpons de porc
q.tà:
Llonçat de porc
q.tà:
Llaminera de porc
q.tà:
Cansalada Grassa
q.tà:
Carn picada de porc
q.tà:
Morro i orella de porc
q.tà:
Espinada de porc
q.tà:
Espatlla de vedella
q.tà:
Cuixa de vedella
q.tà:
Tall que es pela
q.tà:
Escalopa de vedella
q.tà:
Osobuco de vedella
q.tà:
Xurrasco
q.tà:
Entrecot
q.tà:
Filet de vedella
q.tà:
Cap i pota
q.tà:
Carn picada de vedella
q.tà:
Trinxat
q.tà:
Canelons
q.tà:
Mandonguilles
q.tà:
Amanida de cranc
q.tà:
Filet pollastre arrebossat amb pernil i formatge
q.tà:
Filet de pollastre arrebossat
q.tà:
Llom arrebossat
q.tà:
Llom arrebossat amb pernil i formatge
q.tà:
Croquetes de pernil i pollastre
q.tà:
Fideuà
q.tà:
Mandonguilles amb sèpia
q.tà:
Flam de mató
q.tà:
Flam de muntanya
q.tà:
Flam d'aranyons
q.tà:
Flam d'ou
q.tà:
Iogurts naturals
q.tà:
Formatge curat
q.tà:
Formatge de cabra
q.tà:
Formatge fresc
q.tà:
Bull
q.tà:
Cap de senglar
q.tà:
Catalana
q.tà:
Pernil en dolç
q.tà:
Pernil pit de gall dindi
q.tà:
Botifarra
q.tà:
Bacon semicuit
q.tà:
Mortadel·la
q.tà:
Panxeta amb pebre
q.tà:
Cap de llom
q.tà:
Fuet
q.tà:
Secallona
q.tà:
Llonganissa
q.tà:
Culara
q.tà:
Xoriço
q.tà:
Baiona amb pebre
q.tà:
Llom curat
q.tà:
Bacon fumat
q.tà:
Pernil país
q.tà:
Pernil Ibèric
q.tà:
Pernil d'ànec
q.tà:
Sobrassada
q.tà:
Xoriço fresc
q.tà:
Xistorra
q.tà:
Xai sencer
q.tà:
Xai barrejat
q.tà:
Costelles i mitjanes de xai
q.tà:
Cuixa de xai
q.tà:
Espatlla de xai
q.tà:
Coll de xai
q.tà:
Cervells de xai
q.tà:
Pollastre Sencer
q.tà:
Cuixa de pollastre
q.tà:
Pit sencer de pollastre
q.tà:
Pit filatejat de pollastre
q.tà:
Jambonots
q.tà:
Ales de pollastre
q.tà:
Salsitxa de pollastre
q.tà:
Hamburguesa normal de pollastre
q.tà:
Hamburguesa de pollastre amb ceba
q.tà:
1/2 cabrit
q.tà:
1/4 cabrit
q.tà:
Espatlla de conill
q.tà:
Cuixa de conill
q.tà:
Llom de porc
q.tà:
Costella de porc
q.tà:
Carn magra de porc
q.tà:
Cansalada Virada de porc
q.tà:
Galtes de porc
q.tà:
Peus de porc
q.tà:
Peus cuits de porc
q.tà:
Botifarra
q.tà:
Salsitxes de porc
q.tà:
Hamburguesa de porc
q.tà:
Carpons de porc
q.tà:
Llonçat de porc
q.tà:
Llaminera de porc
q.tà:
Cansalada Grassa
q.tà:
Carn picada de porc
q.tà:
Morro i orella de porc
q.tà:
Espinada de porc
q.tà:
Espatlla de vedella
q.tà:
Cuixa de vedella
q.tà:
Tall que es pela
q.tà:
Escalopa de vedella
q.tà:
Osobuco de vedella
q.tà:
Xurrasco
q.tà:
Entrecot
q.tà:
Filet de vedella
q.tà:
Cap i pota
q.tà:
Carn picada de vedella
q.tà:
Trinxat
q.tà:
Canelons
q.tà:
Mandonguilles
q.tà:
Amanida de cranc
q.tà:
Filet pollastre arrebossat amb pernil i formatge
q.tà:
Filet de pollastre arrebossat
q.tà:
Llom arrebossat
q.tà:
Llom arrebossat amb pernil i formatge
q.tà:
Croquetes de pernil i pollastre
q.tà:
Fideuà
q.tà:
Mandonguilles amb sèpia
q.tà:
Flam de mató
q.tà:
Flam de muntanya
q.tà:
Flam d'aranyons
q.tà:
Flam d'ou
q.tà:
Iogurts naturals
q.tà:
Formatge curat
q.tà:
Formatge de cabra
q.tà:
Formatge fresc
q.tà:
Carrer del Mestre Quer, 6 08580 Sant Quirze de Besora (Barcelona)
SOM UNA EMPRESA FAMILIAR QUE ENS DEDIQUEM A LA ELABORACIO D'EMBOTITS DE TIPUS TRADICIONAL CATALA
Dilluns | 08:00 - 13:30 17:00 - 20:00 |
Dimarts | 08:00 - 13:30 17:00 - 20:00 |
Dimecres | 08:00 - 13:30 17:00 - 20:00 |
Dijous | 08:00 - 13:30 17:00 - 20:00 |
Divendres | 08:00 - 13:30 17:00 - 20:00 |
Dissabte | 08:00 - 13:30 |
Diumenge | Tancat |
Us presentem un primer esbós de les estadístiques.. sabem que no s'entén una rave sense gràfics ni dibuixos, però a poc a poc ho farem tot!
Consciencia digital, que passa en la teva pagina oidà o en la teva web?
Selecciona manualment una adreça o utilitza el GPS del teu dispositiu.