La farigola ecològica s'usa com amaniment per a carns d'au, salses, peix al forn i bolets. És un bon aromatitzant de formatges i embotits.
Productor: Artemis. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-020-CV. La farigola ecològica s'usa com amaniment per a carns d'au, salses, peix al forn i bolets. És un bon aromatitzant de formatges i embotits.
Productor: Artemis. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-020-CV. 2,04 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
Farigola en bossa
Les fulles de farigola ecològica (Thymus vulgaris) contenen 1-2.5 % d'oli essencial (timol, carvacrol, ...) i flavonoides, entre altres components.
S'utilitzen per la seva activitat antiespasmòdica i expectorant a nivell de vies respiratòries, fluidificant les secrecions bronquials i calmant la tos. Aconsellable en catarros, bronquitis i tos irritativa.
Per la seva activitat antisèptica i antibacteriana, s'usa per tractar infeccions urinàries i bucofaríngees, així com en tractaments de Candida albicans i d'Helicobacter pylori.
Mode d'ús: 2 cullaradetes per ¼ l aigua. Deixar en infusió 10 minuts.
Productor: Herbes del Molí. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-020-CV. Les fulles de farigola ecològica (Thymus vulgaris) contenen 1-2.5 % d'oli essencial (timol, carvacrol, ...) i flavonoides, entre altres components.
S'utilitzen per la seva activitat antiespasmòdica i expectorant a nivell de vies respiratòries, fluidificant les secrecions bronquials i calmant la tos. Aconsellable en catarros, bronquitis i tos irritativa.
Per la seva activitat antisèptica i antibacteriana, s'usa per tractar infeccions urinàries i bucofaríngees, així com en tractaments de Candida albicans i d'Helicobacter pylori.
Mode d'ús: 2 cullaradetes per ¼ l aigua. Deixar en infusió 10 minuts.
Productor: Herbes del Molí. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-020-CV. 2,00 euro per bossa
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria