El julivert ecològic s'afegeix fresc o sec en amanides, salses i sopes. En la preparació de guisats s'afegeix al final de la cocció per no perdre el sabor. El julivert (Petroselinum crispum o P. Hortense) és un ingredient comú en la cuina mediterrània que aporta moltes vitamines.
Propietats: diurètic i depuratiu, afavoreix la digestió, actua com remineralitzant i antianèmic.
Productor: Artemis. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV. El julivert ecològic s'afegeix fresc o sec en amanides, salses i sopes. En la preparació de guisats s'afegeix al final de la cocció per no perdre el sabor. El julivert (Petroselinum crispum o P. Hortense) és un ingredient comú en la cuina mediterrània que aporta moltes vitamines.
Propietats: diurètic i depuratiu, afavoreix la digestió, actua com remineralitzant i antianèmic.
Productor: Artemis. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV. 2,00 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
Julivert
Julivert ecològic conreat a l'Alt Camp.
Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. Julivert ecològic conreat a l'Alt Camp.
Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. 2,30 euro per manat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria