La sardina en oli d'oliva ecològica procedeix de caladors especialment seleccionats, i es processa el mateix dia de la seva pesca, per conservar les propietats organolèptiques al màxim.
Ingredients: sardina, oli d'oliva verge extra 27.9%, sal.
Productor: Cabo de Peñas. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-022-GA. La sardina en oli d'oliva ecològica procedeix de caladors especialment seleccionats, i es processa el mateix dia de la seva pesca, per conservar les propietats organolèptiques al màxim.
Ingredients: sardina, oli d'oliva verge extra 27.9%, sal.
Productor: Cabo de Peñas. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-022-GA. 2,33 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria
Paté de sardina ecològic amb sardines capturades pels pescadors artesanals en les costes de l'Atlàntic Nord-est.
Presentació: envàs de vidre amb 125 g de paté.
Ingredients: sardina 55%, julivert 18%, oli d'oliva verge extra 12%, puré de patates 9%, ceba 4%, all, sal marina. No conté gluten.
Productor: Pa do Mar. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA. Paté de sardina ecològic amb sardines capturades pels pescadors artesanals en les costes de l'Atlàntic Nord-est.
Presentació: envàs de vidre amb 125 g de paté.
Ingredients: sardina 55%, julivert 18%, oli d'oliva verge extra 12%, puré de patates 9%, ceba 4%, all, sal marina. No conté gluten.
Productor: Pa do Mar. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA. 3,20 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria