Paté de verat ecològic amb verats capturats pels pescadors artesanals en les costes del Mar Cantàbric.
Presentació: envàs de vidre amb 125 g de paté.
Ingredients: verat 55%, pebrot 20%, oli d'oliva 12%, ceba 6%, all 3%, flocs de patata 3%, sal marina. No conté gluten.
Productor: Pa do Mar. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA. Paté de verat ecològic amb verats capturats pels pescadors artesanals en les costes del Mar Cantàbric.
Presentació: envàs de vidre amb 125 g de paté.
Ingredients: verat 55%, pebrot 20%, oli d'oliva 12%, ceba 6%, all 3%, flocs de patata 3%, sal marina. No conté gluten.
Productor: Pa do Mar. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA. 3,20 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
Filet de verat en oli d'oliva
El filet de verat en oli d'oliva ecològic procedeix de caladors especialment seleccionats, i es processa el mateix dia de la seva pesca, per conservar les propietats organolèptiques al màxim.
Ingredients: verat del sud, oli d'oliva verge extra, sal.
Productor. Cabo de Peñas. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA. El filet de verat en oli d'oliva ecològic procedeix de caladors especialment seleccionats, i es processa el mateix dia de la seva pesca, per conservar les propietats organolèptiques al màxim.
Ingredients: verat del sud, oli d'oliva verge extra, sal.
Productor. Cabo de Peñas. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA. 2,35 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria