
#formatge-cabra
La Garriga (41.6849778;2.2860096) Edita 
q.tà:
q.tà:
q.tà:

quant necessites?
q.tà:

quant necessites?
q.tà:

Formatge tendre de cabra
El formatge tendre de cabra ecològic de Mas Garet és ideal per prendre en amanides fredes o tèbies i per crear gratinats en qualsevol plat. Ingredients: llet de cabra pasteuritzada, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics. Productor: Formatges Mas el Garet. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. El formatge tendre de cabra ecològic de Mas Garet és ideal per prendre en amanides fredes o tèbies i per crear gratinats en qualsevol plat. Ingredients: llet de cabra pasteuritzada, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics. Productor: Formatges Mas el Garet. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. 7,26 euro per unitat Impostos inclosos 29 Km Ecoalimentaria
quant necessites?
q.tà:

Formatge fresc de cabra
Formatge fresc de cabra ecològic, produït a Osona. Ideal per prendre en amanides i per combinar amb pasta freda. Ingredients: llet de cabra pasteuritzada, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics. Productor: Formatges Mas el Garet. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. Formatge fresc de cabra ecològic, produït a Osona. Ideal per prendre en amanides i per combinar amb pasta freda. Ingredients: llet de cabra pasteuritzada, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics. Productor: Formatges Mas el Garet. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. 5,53 euro per unitat Impostos inclosos 29 Km Ecoalimentaria
quant necessites?
q.tà:

Formatge de cabra Puigcerver
Formatge de cabra madurat ecològic elaborat a Puigcerver, petit poble prop de Pobla de Segur. Ingredients: llet pasteuritzada de cabra, ferments, clorur càlcic, cuall, sal. Productor: Formatge Ecològic de Puigcerver. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. Formatge de cabra madurat ecològic elaborat a Puigcerver, petit poble prop de Pobla de Segur. Ingredients: llet pasteuritzada de cabra, ferments, clorur càlcic, cuall, sal. Productor: Formatge Ecològic de Puigcerver. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. 16,00 euro per unitat Impostos inclosos 29 Km Ecoalimentaria
quant necessites?
q.tà:

Formatge de cabra garrotxa
Formatge de cabra garrotxa ecològic, madurat durant 25 dies i amb la pell florida natural. Excel·lent per la seva cremositat i el gust suau, es pot posar en qualsevol fusta de formatges. Premiat amb la medalla de plata al World Cheese 2011. Ingredients: llet de cabra pasteuritzada, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics. Productor: Formatges Mas el Garet. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. Formatge de cabra garrotxa ecològic, madurat durant 25 dies i amb la pell florida natural. Excel·lent per la seva cremositat i el gust suau, es pot posar en qualsevol fusta de formatges. Premiat amb la medalla de plata al World Cheese 2011. Ingredients: llet de cabra pasteuritzada, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics. Productor: Formatges Mas el Garet. Certificat d?agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. 15,95 euro per unitat Impostos inclosos 29 Km Ecoalimentaria
quant necessites?
q.tà:

Formatge Cabra Tendre 450 gr...
Formatge de cabra elaborat a partir de llet de cabra pasteuritzada. És un formatge tendre de cabra amb pell florida. Es tracta d'un formatge de cabra tendre (no fresc). El seu gust és suau però intens, molt agradable al paladar. El seu sabor és distingit i exquisit amb una textura delicada i fina.Més informació: El formatge de cabra és un una font molt bona de minerals, proteïnes i grasses.El formatge decabra semi curat té totes les propietats de la llet però en dosis més concentrades. Al tractar-se essencialment de llet concentrada conté més minerals, calci i vitamines que la llet El formatge de cabra té més concentració de minerals i greixos que els formatges d?ovella o de vaca. Entre els minerals cal destacar el calci i el fòsfor, ideals per la formació d?ossos i la formació de dents i esmalt. Idoni per prevenir la osteoporosis. També ajuda a mantenir un cabell i unes ungles sanes.El formatge de cabra també conté sodi, indicat per persones amb hipertensió o retenció de líquids.El formatge de cabra també és ideal persones amb problemes de ronyons o insuficiència renal pel seu baix contingut en potassi.Especificacions: Caducitat 6 mesosProcedència / Origen Marganell ? Parc Natural de MontserratRecomanacions i temperatura de servei Un cop obert el formatge conservar-lo en un lloc fresc.Productor Formatgeria Cal Pujolet. 11,50 euro 40 Km Cata Nostrum
quant necessites?
q.tà:
estadístiques #formatge-cabra
Us presentem un primer esbós de les estadístiques.. sabem que no s'entén una rave sense gràfics ni dibuixos, però a poc a poc ho farem tot!
Record Web #formatge-cabra
Consciencia digital, que passa en la teva pagina oidà o en la teva web?
1 di 1
Selecciona manualment una adreça o utilitza el GPS del teu dispositiu.
Ressenyes @formatge-cabra